Foglaljon időpontot fájdalomcsillapító masszázsra az otthonában és élvezze a gyors és hatékony megkönnyebbülést!

Cellulit (Narancsbőr) és alakformáló masszázs

Ébredj fel a tested szépségének és vitalitásának új dimenziójában a Cellulit és Alakformáló Masszázzsal! Ez a masszázs segít csökkenteni a cellulit megjelenését, javítja a bőr rugalmasságát és formálja az alakot. Érezd meg, ahogyan a szakértő kezek által alkalmazott speciális fogások segítik a testet abban, hogy a legjobb formáját hozza ki magából. Az alakformáló masszázs segít felfrissíteni és újraéleszteni a tested, miközben megcélozza és támogatja az egészséges bőrképet. Készülj fel arra, hogy a tükörben egy magabiztosabb és energikusabb önmagadat lássad! 🌿✨

Foglalj időpontot

A Cellulit masszázsról bővebben.

A cellulit, vagy más néven narancsbőr, nem csupán esztétikai probléma, hanem a testünk mélyebb rétegeiben zajló anyagcserezavarok és keringési problémák következménye. Amikor hüvelyk- és mutatóujjunk közé csípünk egy bőrdarabot, és azon narancshéj-szerű barázdák láthatóak, az sajnos azt jelzi, hogy a bőr kötőszövetében felhalmozódtak felesleges bomlástermékek és salakanyagok, amelyeket az elégtelen nyirokkeringés és a zsír- és vízháztartás anyagcserezavarai okoznak.


A cellulit kialakulásának mögöttes okai többek között az öröklött hajlam, a mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás, az elégtelen máj- és veseműködés, valamint az ideg- és hormonrendszerben bekövetkező zavarok is lehetnek. Ezek a tényezők együttesen hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr kötőszövetében zsírcsomók és salakanyagok halmozódjanak fel, amelyek megváltoztatják a bőr textúráját és megjelenését.


Az alakformáló és cellulitmasszázs kiváló megoldást kínál ezeknek a problémáknak a kezelésére. A masszázs során alkalmazott speciális technikák célzottan segítenek a bőr alatti csomók és elváltozások kezelésében, elősegítik a vérkeringést és nyirokkeringést, valamint támogatják a szervezet méregtelenítését. A masszázs nemcsak az esztétikai megjelenést javítja, hanem hozzájárul az egészséges anyagcsere és keringés fenntartásához is. Emellett fontos hangsúlyozni az egészséges életmód, a megfelelő táplálkozás és a rendszeres testmozgás szerepét is a cellulit kezelésében és megelőzésében.


A cellulit lappangási ideje hosszú és kezdetben szinte észrevehetetlen. Az első jelek általában pár extra kiló megjelenésével kezdődnek, azonban ebben a korai stádiumban még nem vesszük észre a bőr felszínén bekövetkező változásokat. A cellulit általában a hízékony testtájakon kezd kialakulni, ilyen területek például a csípő, a has, a comb, a fenék és a kar. A jellegzetes narancsbőr megjelenését ez a fajta hízás különbözteti meg a normális súlygyarapodástól. Míg a normális súlygyarapodás esetén a bőr feszes és sima marad, a cellulit esetében a laza szövetek és a tág pórusú, egyenetlen bőrfelszín válik jellemzővé.


A cellulit elváltozásnak három stádiuma van. Az első stádiumban a bőrfelszín látszólag sima, de közelebbről nézve már észrevehetőek a kis gödröcskék. A második stádiumban már álló helyzetben is láthatóvá válik a bőr egyenetlensége, de fekve még mindig simának tűnik. A harmadik stádiumban állandósul a "matracjelenség", amikor a bőr felszíne akár matracos kinézetű is lehet.


A cellulit masszázs különlegessége abban rejlik, hogy olyan vérkeringést fokozó és méregtelenítést elősegítő olajakat és krémeket alkalmaz, amelyek segítik a salakanyagok gyorsabb eltávolítását. Ezáltal a masszázs nemcsak a bőr megjelenését javítja, hanem támogatja a test méregtelenítési folyamatait is.


A masszázs rendkívül pozitív hatással van a szervezetre, különösen a cellulit kezelése során. Az eljárás serkenti a nyirokrendszer működését, ami egy komplex lebontási folyamat révén segít eltávolítani a zsírsejtek tartalmát, zsírsavakat és salakanyagokat. A masszázs által alkalmazott intenzív és radikális fogások segítségével a zsírsejtek tartalmát mobilizáljuk, irányítva azokat a kiválasztó rendszer felé, különösen a súlyfelesleggel rendelkező területeken. A fizikai megnyilvánulásai között szerepelnek a csökkenő testrész méretek, a zsírsejtek térfogatának redukciója, a bőr rugalmasságának és feszességének fokozódása a zsírsavak ürülése miatt, valamint a cellulit csökkenése a fokozott vérkeringés és anyagcsere következtében.


A cellulit masszázs hatékonyságának fokozása érdekében javasolt kúraszerű alkalmazása. A minimális ajánlott kezelési mennyiség 10-15 alkalom, kezdetben heti 2 alkalommal (ez a folyamatot löketszerűen beindítja), majd heti 1 alkalommal javasolt folytatni a kívánt eredmények eléréséhez. Ezáltal a cellulit masszázs nemcsak esztétikai szempontból, hanem a szervezet egészének egészsége szempontjából is kiváló választás lehet.


A kezelés időtartalma 1-1,5 Óra
A kezelés ellenjavallatai:

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos egészségügyi állapotok esetén a masszázs nem ajánlott. Kérlek, mielőtt foglalnál időpontot, győződj meg arról, hogy nincs olyan egészségügyi problémád, amely kizárja a masszázs biztonságos élvezetét. Konzultálj orvosoddal, ha bizonytalan vagy az alkalmasságodat illetően, és mindig tájékoztasd a masszőrt az esetleges egészségügyi problémáidról a kezelés előtt. Az egészséged a legfontosabb! • láz
 • terhesség
 • szoptatás
 • daganatos betegnél
 • pajzsmirigy probléma esetén
 • keringés okozta ödéma esetén
 • kezeletlen magas vérnyomás
 • visszér
 • trombózis,
 • menstruáció,
 • vérzékenység
 • minden olyan betegség ami heveny panaszokkal, vérzéssel, fájdalommal jár
 • legyengült állapot
 • bőrbetegség (ekcéma, gomba)
 • fertőző betegség