Foglaljon időpontot fájdalomcsillapító masszázsra az otthonában és élvezze a gyors és hatékony megkönnyebbülést!

Kinezió tape felragasztása

Kinezió tape, a mozgás és gyógyulás mesterfogása!
Engedd szabadjára tested természetes gyógyító erejét a kineziológiai tapasz segítségével! A kifinomult tervezésű tape nem csupán ragasztószalag - valódi segítőtárs a fájdalom csillapításában, sérülések gyógyításában és az optimális mozgás támogatásában. A kinezió tape alkalmazása során a szakértő technika és a rugalmas anyag egyesül, hogy együttműködve elősegítsék az aktív és fájdalommentes életet. Bízd rá testedre a kinezió tape hatását, és élvezd a szabad mozgás szabadságát! ✨

Foglalj időpontot

A Kinezió tapaszról bővebben.

A kineziológiai tapasz egy olyan innovatív megközelítés, amelyet Dr. Kenzo Kase japán orvos és kiropraktőr fejlesztett ki az 1970-es években. Ennek a módszernek az alapja a test öngyógyító képességének aktivizációja, amelyre a modern orvoslásban és fizioterápiában is egyre inkább odafigyelnek.


A kineziológiai tapasz alkalmazásával kiváló eredmények érhetők el a fájdalomcsillapítás és a mozgáskorlátozottság csökkentése terén. Gyakran előfordul, hogy a fájdalom hátterében az izmok és ízületek körüli szövetek működési zavarai állnak, amelyek összetett kölcsönhatások révén okozzák a kellemetlenségeket. Az izomasszimetria, amelyet az egyoldalú izomaktivitás okoz, gyakran ízületi problémákat idéz elő.


A kineziológiai tapasz egy rugalmas, pamut anyagból készült szalag, amelyet bőrre ragasztva alkalmaznak. Ez a tapasz segít csökkenteni a fájdalmat, miközben rövid időn belül és mellékhatások nélkül csökkenti vagy megszünteti a mozgáskorlátozottságot. A tapasz hatásai számos területen érvényesülnek, mint például a bőr és szövetek fellazulása, a nyirokfolyadék intenzívebb áramlása, a fájdalom receptorokra nehezedő nyomás csökkenése, az izmok és ízületek stabilizálása, a sérült szövetek terhelésének csökkentése, az izomgörcsök megelőzése, valamint a gyulladások bekövetkezésének lehetőségének csökkentése.


Az egyes színek használata a kineziológiai tapaszoknál a szinterápiában (színterápia) kulcsfontosságú. A meleg színek energetizáló hatással bírnak, míg a hideg színek energiát vonnak el. Ez a komplex megközelítés hozzájárul a tapaszok hatékonyságához és az egyéni igényekhez való alkalmazkodáshoz. Fedezd fel tested természetes gyógyító erejét a kineziológiai tapaszok segítségével!


A kezelés időtartalma fél Óra
A kezelés ellenjavallatai:

Fontos megjegyezni, hogy bizonyos egészségügyi állapotok esetén a tapasz sem ajánlott. Kérlek, mielőtt foglalnál időpontot, győződj meg arról, hogy nincs olyan egészségügyi problémád, amely kizárja a kezelés biztonságos élvezetét. Konzultálj orvosoddal, ha bizonytalan vagy az alkalmasságodat illetően, és mindig tájékoztasd a masszőrt az esetleges egészségügyi problémáidról a kezelés előtt. Az egészséged a legfontosabb!  • Égett bőrfelület
  • Nyílt seb
  • Terhesség I. harmadában has és derék ragasztás
  • Trombózis veszély
  • Tumoros megbetegedések
  • Cukorbetegnél inzulin szúrás környéke
  • Idős,vékony,száraz,szakadásra hajlamos bőr
  • Friss trauma ( törés,izom- és szalagszakadás)